Nyd din yndlings heavy metal musik i nye rammer

Kan du lide heavy metal musik? Ja da, det tror vi på – og derfor skal du være så velkommen her på siden, hvor du kan læse om alt muligt i forbindelse med denne helt særlige form for rock. Vi er sikre på, at du vil nyde mange koncerter her til sommer – hvad enten du er til festival som Jailbreak i Horsens eller til mere ydmyge events.

Nyd musikken derhjemme

Har du ikke budget til at tage til koncerter eller musikevents, så er der også gode muligheder for at lytte til heavy metal derhjemme. Men gør dig selv den tjeneste at indrette nogle hyggelige og flotte rammer for din musiklytning.

Du kan få tips og ideer til indretning på gallerix-home.dk, hvor du blandt andet kan finde et stort udvalg af plakater, som du kan bruge til dekoration af dit hjem. På gallerix-home.dk kan du finde reproduktioner af kunst fra alle tidsaldre, fotomotiver og meget andet, så du kan finde lige nøjagtig de motiver, der vil understøtte dig bedst muligt, når du vil lytte til heavy metal i dit hjem.

Danmark er godt med

Danmark har altid haft en fremtrædende plads på heavy metal scenen, og vi er alle stolte af prominente danskere som Lars Ulrich, der har gjort karriere internationalt. Men du kan også lytte til et hav af danske, mindre kendte bands, så det er kun et spørgsmål om at gå på streamingtjenesterne og finde netop de bands, du holder mest af. God fornøjelse med din heavy metal-lytning i de hjemlige rammer.