Guitarguderne

Der er dem, der har leveret og inspireret rigtig mange derude med deres evner på en guitar. Det er som nævnt de bedste, der når dertil. Dem der kan omsætte følelser til lyd. Og de mange bør alle hyldes i rockens hall of fame, for rock og heavy ville ikke være det samme uden dem.

Der er heldigvis dem derude, der sørger for at hylde de bedste af de bedste. Der er priser og æresbevisninger, der uddeles til dem, der har givet så meget til musikken, for her bliver de helt store anerkendt.

Det er ikke uden grund, at guitaristerne har og altid har haft en stor rolle i rock og heavy. Det er den grundlæggende base, det er rytmesektionen og det er lead. Det er de hurtige og hårde riffs, det er slide, og det er tapping.

Det er alle de nye lyde, der bliver skabt på en guitar, som hver eneste gang overrasker alle andre. En guitar er mere alsidig end de fleste lige tror, og det er mere end bare imponerende, at den kan spille alt fra de klassiske stykker musik til det hårdeste metal, bare det er den rette, der holder den i hånden.