Nyd metalmusikken i hele boligen – også på badeværelset

Det bør på ingen måde være nogen hemmelighed, at vi her på siden er vildt glade for alt der har med heavy metal at gøre. For nyligt lancerede vi endda en ny artikel her på hjemmesiden, hvor vi gav gode råd til hvordan man laver sin helt egen “heavy metal hule”, og i denne artikel fortsætter vi på mange måder i samme spor. For vi mener bestemt, at man bør lytte til den fede heavy metal musik uanset hvor man befinder sig i sit hjem. Så hvorfor ikke også indrette badeværelset på en måde der muliggør, at man kan lytte til de sprøde toner? Læs med og få tips til dit kommende renoveringsprojekt på badeværelset.

Skal du have nyt brusearmatur, spejle med mere, så husk også de effektive højttalere

Er du en af de typer der elsker at skråle med på musikken når du er i bad? Hvis du er, og hvis du samtidig er et rigtigt “metalhead”, så bør du naturligvis indrette dit badeværelse på en facon der muliggør, at du kan lytte til heavy metal når du er i bad, eller når du shiner dig op foran badeværelsesspejlet. Til formålet har du behov for et par gode og effektive højttalere. Overvej nogle trådløse og “smarte” af slagsen. Med andre ord, et par af de nye og moderne smart-højttalere, som du kan koble dig på via din smartphone, og dermed kontrollere uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Det er herligt at kunne give den gas til musikken mens man for eksempel slapper af i spabadet, så du bør virkelig unde dig selv at komme i gang med renoveringen af dit badeværelse.

Nu du er i gang med projektet, så overvej også at købe et moderne brusearmatur fra webshoppen Rörfokus. Der skal nemlig ikke meget mere til end et nyt brusearmatur, hvis man ønsker at give sit badeværelse et helt nyt og moderne look. Armaturerne er skinnende, flotte og ikke mindst luksuriøst designede, og hos Rörfokus fås de til fornuftige priser.

Tag metalmusikken med dig når du forlader badeværelset og hjemmet

Som du kan se i denne artikel er der altså sund fornuft i at indtænke lyd i alle rum i din bolig. For hvorfor skal man snyde sig selv for den gode musik, blot fordi man træder ind i et andet værelse i sin egen bolig? Selv når du forlader hjemmet kan du tage den fede heavy metal med dig. Du skal blot bruge et par gode høretelefoner, som du så forbinder til din smartphone. Vi anbefaler at du benytter nogle trådløse af slagsen.