Lav din egen heavy metal hule

Heavy metal er for vildt, og vi er rigtig mange der ånder og lever for denne musikgenre. Interessen for genren er faktisk så stor, at mange af os passionerede metalheads tager til utallige koncerter årligt. Landevejene bliver således kørt tynde, alt imens vi drøner til den ene metalkoncert efter den anden, i både ind- og udland. Resten af året, når der ikke er de store koncerter og festivaler at besøge, ynder vi at lytte til den fede musik inden for hjemmets fire vægge. Er du også vild med at give den gas til musikken derhjemme? Så bør du overveje at lave din helt egen “heavy metal hule”. Vi viser dig hvordan du bedst gør det lige her.

Indret dit heavy metal-værelse med tæpper og sækkestole

For mange af os er det efterhånden blevet tradition, at der efter endt arbejdsdag skal lyttes til mindst et par gode heavy metal numre. Der findes nemlig ikke noget bedre, end at afstresse efter en hård dag på arbejdet, med de hårde toner fra anlægget i baggrunden. Det er vigtigt at man kan koble af og afstresse i sit heavy metal værelse, og derfor bør man indrette sig hjemligt og hyggeligt. Overvej derfor at investere i en række sækkestole og et hjemligt kludetæppe eller to. Netop kludetæpperne formår lynhurtigt at skabe en hjemlig og familiær atmosfære, og det er virkelig noget der batter når ens målsætning er at skabe en hyggelig “hule”, hvor man kan fordybe sig i sin interesse og passion for heavy metal musikken. Du kan med fordel købe tæpperne hos internetbutikken trendcarpet.dk, hvor der erfaringsmæssigt er gode tilbud at hente.

Anlægget skal være i orden

Intet heavy metal værelse er komplet uden et fedt og effektivt lydanlæg. Lad det derfor være sagt med det samme, at vi anbefaler dig at gå all in og købe et virkelig kvalitetsanlæg. Klart, det koster kassen. Det lægger vi ikke skjul på. Men når man er passioneret omkring noget, som du trods alt er omkring musikken, så bør man aldrig frivilligt gå ned på udstyr.

Fordelen ved at installere et kvalitetslydanlæg i ens “heavy metal hule” er åbenlys: Du opnår nemlig en fuldendt lydoplevelse med anlægget. Ingen gider trods alt at lytte til skrattende og uklare toner. Vi vil have lyd af ypperste kvalitet!

Indret værelset med albums på reolerne og plakater på væggene

Nu nærmer du dig dit helt perfekte heavy metal værelse. Der mangler dog lidt før du er helt i mål. For at sætte prikken over i’et kan du med fordel stille reoler op, og udstille din samlede musiksamling på hylderne. Du har garanteret en kæmpe samling af vinyler og CD’er, og de bør naturligvis udstilles prominent, så de kan beundres og beskues. Smid også gerne et par heavy metal plakater på væggene. Så er stemningen sikret.