Sæt gang i heavy metal festen

Festivaltiden er over os, og det gælder også i heavy metal verdenen, hvor der i denne sommer afvikles flere festivaller, der har måttet ligge mere eller mindre stille i et par år. Det gælder for eksempel heavy metal festivallen Copenhell i København, som netop er blevet gennemført med stor succes. Og andre steder i landet står der heavy metal på programmet – med mindre du da ligefrem vil rejse til udlandet, hvor der gennemføres flere internationalt kendte heavy metal arrangementer.

Uanset hvad, så skal der lidt gang i festen, og her er et par forslag til, hvad I kan gøre for at gøre jeres deltagelse i en heavy metal event ekstra sjov.

Lav en picnic med vin til

Godt nok er der gang i kludene til heavy metal fest, men måske er det alligevel en god idé at lave en lille picnic inden koncerten, hvor I smager på vin sammen med det lækre indhold, I har puttet i madkurven. Vinen kan I købe hos online vinbutikken Vinoteket, som tilbyder et hav af vine fra hele verden. Herunder lækre vine, der vil egne sig godt til en picnic. Vinoteket har for eksempel en masse mousserende vine i alle prisklasser, som vil være det perfekte til at fejre, at I er til koncert. Uanset hvilke vine I er til, kan I finde dem hos Vinoteket, så det er nemt at finde nogle, der passer jer. Folkene bag Vinoteket leverer direkte hjem til jer, så det er også nemt at handle her, ligesom Vinoteket altid leverer til en god pris.

Varm op derhjemme

I kan også lave en lille forfest derhjemme. Måske er du så heldig, at har haft plads i din bolig til at lave en heavy metal hule, hvor du kan nyde musikken til hverdag.

Inviter dine venner, som skal med til heavy metal koncerten, til en lille fest derhjemme, gerne nogle dage før, I skal afsted, så I kan nå at få clearet sanserne, inden I skal ud at høre musikken live. Der er mange muligheder for at fylde noget underholdende ind i en sådan forfest. Lav en musikquiz, hvor I skal konkurrere om, hvem der bedst kan svare på spørgsmål inden for heavy metal genren. Lav lækre tapas, som I kan nyde, mens musikken lyder i din heavy metal hule derhjemme. Tapas, den lille elegante spanske delikatesse, kan laves i et hav af varianter, og du kan for eksempel tematisere dem omkring fisk og skaldyr, spansk skinke, grønt eller hvad I nu kan lide.

Det vigtigste ved at deltage i en koncert med jeres yndlings heavy metal band er, at I kommer med al den energi og alt det gode humør, som I har i jer. Det er derfor vigtigt at lade op til koncerten og få lagt hverdagens trælse begivenheder bag jer, så I kan møde op til koncerten i det rette humør. Husk, at det, selv om det er heavy metal, er vigtigt at være søde og venlige mod de andre, der er til stede, så alle får en god oplevelse.