Nye bryster og koncert i vente?

Har du billetter til en fed koncert i vente, men har samtidig også booket tid til at få lavet bryster, bør du time din operation rigtigt. Hvis din operation ligger for tæt på din koncert, kan du være nødt til at sælge dine billetter, eller føle dig begrænset i dine bevægelser, når du er afsted.

Hvordan bør du tilrettelægge din operation?

Hvis du har besluttet dig for at skulle have lavet en brystforstørrelsesoperation, men du også har en koncert i vente, bør du være sikker på, at dine bryster har nok tid til at hele. Som udgangspunkt må du ikke løfte tunge løft og skal holde dig nogenlunde i ro de første 4-6 uger. Dette indebærer også, at albuerne ikke løftes over hovedet. Vil du gerne rocke med til den kommende koncert, bør du altså skemalægge din operation i god tid før koncerten, så din krop har den nødvendige tid til at hele.

Sørg for at vælge god kvalitet

Inden du beslutter dig for det sted, der skal lave dine bryster, bør du undersøge dine muligheder nøje. Det er vigtigt, at du vælger et sted med professionelt personale og gode anmeldelser fra andre klienter. Ydermere bør du gå efter klinikker, der bruger produkter af god kvalitet, såsom Motiva, der øger den naturlige følelse og en behagelig oplevelse. Vælger du et behandlingssted og produkter af god kvalitet, vil du også reducere risikoen for komplikationer og formentlig få et mere skånsomt helingsforløb. Du bør rådføre dig med kirurgen i henhold til din koncert, så du ikke risikerer at ødelægge dit resultat ved at foretage operationen for tæt på koncerten.

Gør du dig de nødvendige forberedelser, vil du i højere grad sikre, at du ikke ødelægger dine nye bryster, og du kan samtidig nyde din kommende koncert til fulde. Der er ikke noget bedre, end at kunne rocke med og leve sig ind i musikken, så gør dit for at kunne være med til at rocke løs.