Noget på hjerte

Men det, de alle havde på hjerte, var at komm ud med deres musik. Måske også at provokere med deres udseende, deres udtalelser, deres evne til at feste igennem, de vilde riffs, de lige så vilde shows, de provokerende shows, de hårde lyde, de gennemtænkte tekster og alt det andet.

Og de mere end bare lykkedes med det hele. 80’erne vil selvfølgelig blive husket for mange andre ting, men mænd i bar overkrop og stort krøllet hår samt en guitar i hånden er bestemt en af dem. Tekster, der fortæller om alt det, livet har at byde på. Det er rockballader om stor kærlighed, men det er også musik om dem, der har måttet lide med nød og fattigdom, og om hård opvækst i dårlige familier.

Det er mennesker lige som os andre, og ja det har noget på hjerte. Det er følelser, vi alle kan genkende, og det er serveret skrigende og sparkende med toner, der kravler ind under huden på rigtig mange.

Det skaber det fællesskab, som heavy er. Dem, du møder på din vej, der også er til heavy, dem har du altid noget at tale med om.